پرسش و پاسخ تغييرات در كد قالبها

مشكلات خود را اينجا مطرح كنيد . (پرسش و پاسخ در مورد مشكلات قالب ها وبلاگ)
موضوع جدید ارسال پست
GAZ
کاربر ویژه
کاربر ویژه
پست: 77
تاریخ عضویت: دوشنبه ۲۲ اسفند ۱۳۹۰, ۸:۳۷ ب.ظ
تشکر کرده: 50 دفعه
تشکر شده: 35 دفعه

Re: پرسش و پاسخ تغييرات در كد قالبها

پست توسط GAZ »

سلام.
همان طور که در این وبسایت می بینید؛ وقتیکه موس را روی عکسی می بریم آن عکس شفاف می شود و وقتی موس را از روی آن بر می داریم؛ عکس حالت تار به خود می گیرد.
خواستم اگه امکان داره کدش را برای قرار دادن در وبلاگ خودم بهم معرفی کنید.
ممنون و موفق باشید.تصویر


[CENTER] TamadoneMa.Ir[/CENTER]
آواتار کاربر
admin
مدير كل سایت
مدير كل سایت
پست: 545
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۹۰, ۱:۴۷ ب.ظ
محل اقامت: Tehran
تشکر کرده: 82 دفعه
تشکر شده: 230 دفعه
تماس:

Re: پرسش و پاسخ تغييرات در كد قالبها

پست توسط admin »

GAZ نوشته شده:سلام.
همان طور که در این وبسایت می بینید؛ وقتیکه موس را روی عکسی می بریم آن عکس شفاف می شود و وقتی موس را از روی آن بر می داریم؛ عکس حالت تار به خود می گیرد.
خواستم اگه امکان داره کدش را برای قرار دادن در وبلاگ خودم بهم معرفی کنید.
ممنون و موفق باشید.تصویر

با سلام این بخش تنها مربوطه به مشکلات قالب هست . لطفا دقت داشته باشید تنها مشکلات قالبتون رو مطرح کنید .
کد زیر رو بین تگ <head/> قرار دهید .

کد: انتخاب همه

<script language="JavaScript1.2"> 
/* www.GreenSkin.ir */
var opacite = 40;//tanzime Mati tasvir adade momken az 0 ta 100 
function incOpa(element){ 
objet = element;
intervalle = setInterval("progressifChange(objet,100,true)",50); 
} 
function decOpa(element){ 
objet = element;
intervalle = setInterval("progressifChange(objet,opacite,false)",50); 
} 
function progressifChange(image,maxOpa,sens){
if(sens){
// Afzayesh Mati Tasvir
if (image.filters.alpha.opacity<maxOpa) 
image.filters.alpha.opacity+=5; 
else if (window.intervalle) 
clearInterval(intervalle);
}else{
// Kaheshe Mati Tasvir
if (image.filters.alpha.opacity>maxOpa) 
image.filters.alpha.opacity-=5; 
else if (window.intervalle) 
clearInterval(intervalle); 
}
}
</script> 

سپس ثبت را بزنید .
وقتی مطلب جدیدی میخواهید قرار بدید و داخل مطلب عکس داره ، در قسمت ادیتور روی <HTML> کلیک کنید . و کد زیر رو جای گزین کد عکس کنید .

کد: انتخاب همه

<img src="http://link image shoma" border=0 style="filter:alpha(opacity=40);" onMouseover="incOpa(this)" onMouseout="decOpa(this)">
دقت داشته باشد به جای link image shoma لینک عکس خودتون رو قرار بدین .
فرقش با آدرسی که داده بودین اینه که کد با همه مرورگرها از جمله اکسپرور کار میکنه و هیچ مشکلی نداره .
دمو ...
موفق باشید . تصویر
قالب سبز به روزترین مرجع طراحی سایت ، قالب و ابزار وبمسترها
شماره تماس جهت مشاوره طراحی سایت : 09380393712 وحید دربندی
GAZ
کاربر ویژه
کاربر ویژه
پست: 77
تاریخ عضویت: دوشنبه ۲۲ اسفند ۱۳۹۰, ۸:۳۷ ب.ظ
تشکر کرده: 50 دفعه
تشکر شده: 35 دفعه

Re: پرسش و پاسخ تغييرات در كد قالبها

پست توسط GAZ »

سلام
دقیقا کاری که فرمودید رو کردم ولی فرقی نکرده.(تست را در وبلاگم ملاحضه کنید) آدرس دمویی هم که داده بودید؛فرقی نکرده بود و آن عکس عادی بود.
با دومرورگر کروم و موزیلا.
[CENTER] TamadoneMa.Ir[/CENTER]
آواتار کاربر
admin
مدير كل سایت
مدير كل سایت
پست: 545
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۹۰, ۱:۴۷ ب.ظ
محل اقامت: Tehran
تشکر کرده: 82 دفعه
تشکر شده: 230 دفعه
تماس:

Re: پرسش و پاسخ تغييرات در كد قالبها

پست توسط admin »

GAZ نوشته شده:سلام
دقیقا کاری که فرمودید رو کردم ولی فرقی نکرده.(تست را در وبلاگم ملاحضه کنید) آدرس دمویی هم که داده بودید؛فرقی نکرده بود و آن عکس عادی بود.
با دومرورگر کروم و موزیلا.

سلام .
این کد تست شده بود وگرنه قرار نمیدادم .
شما میتونید از اسکریپت های دیگه هم استفاده کنید که در نت هم کم نیست .
این کد هم جزو پشتیبانی قالب سبز نیست . پیش نهاد میکنم از گوگل استفاده کنید . موفق باشید .
قالب سبز به روزترین مرجع طراحی سایت ، قالب و ابزار وبمسترها
شماره تماس جهت مشاوره طراحی سایت : 09380393712 وحید دربندی
amirreza7878
كاربر سایت
كاربر سایت
پست: 21
تاریخ عضویت: شنبه ۱۳ اسفند ۱۳۹۰, ۸:۱۲ ق.ظ
تشکر کرده: 8 دفعه
تشکر شده: 2 دفعه

Re: پرسش و پاسخ تغييرات در كد قالبها

پست توسط amirreza7878 »

سلام
چند وقت پیش بهتون پیغام داده بودم که توی قالب دانلود ها دو تا موضوعات داره ولی بعد خودم درستش کردم
اگه توی این وبلاگ بیاین:http://greenghaleb.mihanblog.com میبینید که سمت چپ دو عکس موضوعات وجود داره که باید یکی از اون ها آرشیو باشه.راستی فکر کنم آرشیو توی میهن بلاگ وجود نداشته باشه.به هر حال ممنون تصویر
به خــــــــــــــدا نگو :خـــــــــــــــــدایا من یه مشکل بزرگ دارم
به مشکل بگو: من یه خـــــــــــــــدای بزرگ دارم
دوباره مدرسه ها داره باز میشه :(
آواتار کاربر
admin
مدير كل سایت
مدير كل سایت
پست: 545
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۹۰, ۱:۴۷ ب.ظ
محل اقامت: Tehran
تشکر کرده: 82 دفعه
تشکر شده: 230 دفعه
تماس:

Re: پرسش و پاسخ تغييرات در كد قالبها

پست توسط admin »

amirreza7878 نوشته شده:سلام
چند وقت پیش بهتون پیغام داده بودم که توی قالب دانلود ها دو تا موضوعات داره ولی بعد خودم درستش کردم
اگه توی این وبلاگ بیاین:http://greenghaleb.mihanblog.com میبینید که سمت چپ دو عکس موضوعات وجود داره که باید یکی از اون ها آرشیو باشه.راستی فکر کنم آرشیو توی میهن بلاگ وجود نداشته باشه.به هر حال ممنون تصویر

با سلام .
بله ممنون از دقت شما . بلخره با دست کدها جایگزین میشه و امکان اشتباه هم بسیار بالاس .
مشکل قالب با میهن بلاگ حل شده و آرشیو جای گزین شده .
میتونید دوباره کد قالب رو دانلود کنید .
موفق باشید .
قالب سبز به روزترین مرجع طراحی سایت ، قالب و ابزار وبمسترها
شماره تماس جهت مشاوره طراحی سایت : 09380393712 وحید دربندی
amirreza7878
كاربر سایت
كاربر سایت
پست: 21
تاریخ عضویت: شنبه ۱۳ اسفند ۱۳۹۰, ۸:۱۲ ق.ظ
تشکر کرده: 8 دفعه
تشکر شده: 2 دفعه

Re: پرسش و پاسخ تغييرات در كد قالبها

پست توسط amirreza7878 »

سلام این قالب دانلود ها برای میهن بلاگ بازدید هر مطلب رو اشتباه نشون میده نمونه www.persiankings8.ir تصویر
به خــــــــــــــدا نگو :خـــــــــــــــــدایا من یه مشکل بزرگ دارم
به مشکل بگو: من یه خـــــــــــــــدای بزرگ دارم
دوباره مدرسه ها داره باز میشه :(
آواتار کاربر
admin
مدير كل سایت
مدير كل سایت
پست: 545
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۹۰, ۱:۴۷ ب.ظ
محل اقامت: Tehran
تشکر کرده: 82 دفعه
تشکر شده: 230 دفعه
تماس:

Re: پرسش و پاسخ تغييرات در كد قالبها

پست توسط admin »

amirreza7878 نوشته شده:سلام این قالب دانلود ها برای میهن بلاگ بازدید هر مطلب رو اشتباه نشون میده نمونه http://www.persiankings8.ir تصویر

با سلام کد زیر را بیابید :

کد: انتخاب همه

<script src="http://fastwebcounter.com/secure.php?s=<-BlogUrl->/<-PostLink->"></script>

به جای آن کد زیر را قرار دهید :

کد: انتخاب همه

<script src="http://fastwebcounter.com/secure.php?s=[cb:blog_url]/[cb:post_href]"></script>

موفق باشید .
قالب سبز به روزترین مرجع طراحی سایت ، قالب و ابزار وبمسترها
شماره تماس جهت مشاوره طراحی سایت : 09380393712 وحید دربندی
amirreza7878
كاربر سایت
كاربر سایت
پست: 21
تاریخ عضویت: شنبه ۱۳ اسفند ۱۳۹۰, ۸:۱۲ ق.ظ
تشکر کرده: 8 دفعه
تشکر شده: 2 دفعه

Re: پرسش و پاسخ تغييرات در كد قالبها

پست توسط amirreza7878 »

سلام کد رو گذاشتم ولی خراب شد
میشه شما لینک دانلود رو اصلاح کنید
به خــــــــــــــدا نگو :خـــــــــــــــــدایا من یه مشکل بزرگ دارم
به مشکل بگو: من یه خـــــــــــــــدای بزرگ دارم
دوباره مدرسه ها داره باز میشه :(
آواتار کاربر
admin
مدير كل سایت
مدير كل سایت
پست: 545
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۹۰, ۱:۴۷ ب.ظ
محل اقامت: Tehran
تشکر کرده: 82 دفعه
تشکر شده: 230 دفعه
تماس:

Re: پرسش و پاسخ تغييرات در كد قالبها

پست توسط admin »

amirreza7878 نوشته شده:سلام کد رو گذاشتم ولی خراب شد
میشه شما لینک دانلود رو اصلاح کنید

قالب رو مجدد دانلود کنید .
موفق باشید .
قالب سبز به روزترین مرجع طراحی سایت ، قالب و ابزار وبمسترها
شماره تماس جهت مشاوره طراحی سایت : 09380393712 وحید دربندی
موضوع جدید ارسال پست