lahze نوشته شده:salam agha ma in cod ro copy kardim hala bayad chikar konim az siah biaeim biron?
<br />طراح : <a href="https://www.greenskin.ir" target="_blank">قالب سبز</a>
سلام و خسته نباشید به مدیر سایت گرین اسکین ♥
ببخشید من از همون اول که از قالب نوروزیتون استفاده کردم حق کپی رایت رو رعایت کردم ولی امروز دیدم یه صفحه به صورت پاپ آپ باز شد و نوشته بود که شما حق کپی رایت رو رعایت نکردید و وارد لیست سیاه گرین اسکین شده اید ممنون میشم رسیدگی کنید یا اگر من جایی اشتباه کردم راهنماییم کنید ♥
misagh2013 نوشته شده:سلام و خسته نباشید به مدیر سایت گرین اسکین ♥
ببخشید من از همون اول که از قالب نوروزیتون استفاده کردم حق کپی رایت رو رعایت کردم ولی امروز دیدم یه صفحه به صورت پاپ آپ باز شد و نوشته بود که شما حق کپی رایت رو رعایت نکردید و وارد لیست سیاه گرین اسکین شده اید ممنون میشم رسیدگی کنید یا اگر من جایی اشتباه کردم راهنماییم کنید ♥
با سلام .
سیستم به صورت هوشمند بوده و در صورت حذف کپی رایت فعال میشه وب شما هم به درستی در دیتابیس ما قرار گرفته . بعد از قرار الان کپی رایت مشکلی تو وب شما نیست کش مرورگرتون رو حذف کنید و مجدد بررسی کنید .
najva نوشته شده:سلام -بی زحمت کد برای میهن بلاگ رو هم بزارید تا وب منم ارور نده مرسی
سلام چه اروری ؟
اگر ارور کپی رایت منظورتون هست . به همون ترتیبی که کپی رایت رو حذف کردین به همون ترتیب هم اضافه کنید . حتما باید آدرس وبلاگ رو قرار بدین
najva نوشته شده:سلام -بی زحمت کد برای میهن بلاگ رو هم بزارید تا وب منم ارور نده مرسی
سلام چه اروری ؟
اگر ارور کپی رایت منظورتون هست . به همون ترتیبی که کپی رایت رو حذف کردین به همون ترتیب هم اضافه کنید . حتما باید آدرس وبلاگ رو قرار بدین
سلام چه اروری ؟
سلام ♥
من تازه صفحه سایتم رو رفرش کردم این پیام اومد قبلا هم بهتون پیام داده بودم و همون طوری که داخل پیام قبلیم گفتم من از همون اول کپی رایت رو رعایت کردم ممنون میشم رسیدگی کنید :
misagh2013 نوشته شده:سلام ♥
من تازه صفحه سایتم رو رفرش کردم این پیام اومد قبلا هم بهتون پیام داده بودم و همون طوری که داخل پیام قبلیم گفتم من از همون اول کپی رایت رو رعایت کردم ممنون میشم رسیدگی کنید :
با سلام .
تاریخچه حذف کپی رایت شما در سیستم ثبت شده . اما در حال حاضر مشکل نیست . فقط کافیه کوکی مرورگر خود را حذف نمایید تا مشکل برطرف بشه .
موفق باشید .
با سلام
سایت زیر از ابتدا تا به الان لینک شما را حذف نکرده . ولی در لیست سیاه قرار گرفته http://www.irisl-mti.ir
ممنون میشم بررسی و از لیست سیاه خارجش کنید