سلام .
دو پیشنهاد دارم .
1. دسته بندی کردن قالب ها
دسته بندی کردن قالب ها بر اساس نوع موضوع قالب ، کار را برای پیدا کردن قالب مورد نظر کاربران راحت تر میکند . به این صورت که در صفحه نخست یا در بلوک راست سایت ؛ عنوانی مثلا "قالب های موزیک" یا "قالب های دانلود" یا "قالب های مذهبی" قرار داده بشه و قالب هایی که مرتبط با این نوع موضوع ها هستند ؛ در این دسته ها قرار بگیرند.
بعنوان مثال "قالب موزيك ورژن 10 (مکس موزیک)" در قسمت "قالب های موزیک" و " قالب زيباي محرم " در قسمت "قالب های مذهبی" قرار بگیرند.
2. نمونه قالب ها در ادامه مطلب
بعنوان مثال اگر بخواهم یکی از قالب ها را کامل ببینم و ارزیابی کنم ؛ مجبورم که کد قالب رو عوض کنم و وبلاگمو رفرش کنم تا قالب رو ببینم و دوباره همین کارررر تا اینکه یکی از قالب ها رو انتخاب کنم. اگر تمام قالب ها نمونه (دمو) داشته باشند تا بتوانیم قالب را کامل ببینیم و اگر پسندیدیم آنرا انتخاب کنیم ؛ کار خیلی راحت تر می شود.
موفق و سربلند باشید.
پیشنهاد : دسته بندی| نمونه
-
- کاربر ویژه
- Has thanked: 50 times
- Been thanked: 35 times
پیشنهاد : دسته بندی| نمونه
آخرین ویرایش توسط GAZ در یکشنبه ۲۹ مرداد ۱۳۹۱, ۴:۰۵ ق.ظ، در مجموع 2 بار ویرایش شده است.
[CENTER]• TamadoneMa.Ir[/CENTER]
- admin
- مدير كل سایت
- محل اقامت: تهران
- Has thanked: 82 times
- Been thanked: 230 times
- تماس:
Re: پیشنهاد : دسته بندی| نمونه
GAZ نوشته شده:سلام .
دو پیشنهاد دارم .
1.دسته بندی کردن قالب ها
دسته بندی کردن قالب ها بر اساس نوع موضوع قالب ، کار را برای پیدا کردن قالب مورد نظر کاربران راحت تر میکند . به این صورت که در صفحه نخست یا در بلوک راست سایت ؛ عنوانی مثلا "قالب های موزیک" یا "قالب های دانلود" یا "قالب های مذهبی" قرار داده بشه و قالب هایی که مرتبط با این نوع موضوع ها هستند ؛ در این دسته ها قرار بگیرند.
بعنوان مثال "قالب موزيك ورژن 10 (مکس موزیک)" در قسمت "قالب های موزیک" و " قالب زيباي محرم " در قسمت "قالب های مذهبی" قرار بگیرند.
2.نمونه قالب ها در ادامه مطلب
بعنوان مثال اگر بخواهم یکی از قالب ها را کامل ببینم و ارزیابی کنم ؛ مجبورم که کد قالب رو عوض کنم و وبلاگمو رفرش کنم تا قالب رو ببینم و دوباره همین کارررررررررر تا اینکه یکی از قالب ها رو انتخاب کنم. اگر تمام قالب ها نمونه (دمو) داشته باشند تا بتوانیم قالب را کامل ببینیم و اگر پسندیدیم آنرا انتخاب کنیم ؛ کار خیلی راحت تر می شود.
موفق و سربلند باشید.
با سلام .
ممنون از پیشنهادتون بسیار خوبتون .
تغییرات در مرداد تیر ماه به هنگام ویراایش پست ها جهت اضافه کردن سیستم آریسفا اعمال خواهد شد .
خدمات طراحی سایت و خدمات سئو سایت
سفارش طراحی سایت : 02126745772 - سفارش سئو: 02191093049
-
- كاربر تازه وارد
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 5 times
سلام
خوب ميشد در سايت يك سري از نرم افزار هاي كاربردي كه در اينترنت لازم هست را گذاشت.
مثال:Winrar + Flash Player For Browser + ...
يا حق
خوب ميشد در سايت يك سري از نرم افزار هاي كاربردي كه در اينترنت لازم هست را گذاشت.
يا حق
- admin
- مدير كل سایت
- محل اقامت: تهران
- Has thanked: 82 times
- Been thanked: 230 times
- تماس:
silver_sky نوشته شده:سلام
يا حق
منوی سمت راست سایت قسمت : دانلود فایل میتونید نرم افزارهای جدید رو دانلود کنید .
لینک دانلود
خدمات طراحی سایت و خدمات سئو سایت
سفارش طراحی سایت : 02126745772 - سفارش سئو: 02191093049