salam agha vahid khaste nabashid va kheili dasetoon dard nakone
mikhastam bebinam mitoonid ghalebe site: ash-music.com ro baraye blogfa tarjome konid .mesle ir hits kheili kare sakhti nist.kheili mamonon age javab bedid
rrasti age in sitte filter bood mitoonid az in ja bebinid:http://hamidmahdavi.org/index.php mamnon/
در خواست قالب
-
- كاربر سایت
- محل اقامت: اصفهان
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 4 times
- تماس:
- black_Sky
- مدير كل سایت
- محل اقامت: TeHran
- Has thanked: 28 times
- Been thanked: 46 times
- تماس:
Re: در خواست قالب
rezarafeie13 نوشته شده:salam agha vahid khaste nabashid va kheili dasetoon dard nakone
mikhastam bebinam mitoonid ghalebe site: ash-music.com ro baraye blogfa tarjome konid .mesle ir hits kheili kare sakhti nist.kheili mamonon age javab bedid
rrasti age in sitte filter bood mitoonid az in ja bebinid:http://hamidmahdavi.org/index.php mamnon/
با اجازه آقا وحيد اين قالب من براي دوستم رديف ميكنم
-
- كاربر سایت
- محل اقامت: اصفهان
- Been thanked: 4 times
- تماس:
-
- كاربر تازه وارد
اگه كسي خواس قالب بسازه بياد وبم با شارژ ميسازم
اميد به خدا تقريبا وسطاي ماجرام دارم يه نرم افزار مينوسم كه قالب سايتو با فرمت زيپ بگيره قالب بلگفا و پرشين بلاگ و رز بلوگ بده فك نكنم كسي تا حالا ساخته باشه كارش اينه تم را شناسايي ميكنه و نزديكترين استايل به اونو اتوماتيك انتخاب ميكنه و عكسارو جايگزين ميكنه تا حالا 97استايل مختلف براش تعريف شده ميخوام برا فعال سازيش 30هزار از هر كي بگيرم
اميد به خدا تقريبا وسطاي ماجرام دارم يه نرم افزار مينوسم كه قالب سايتو با فرمت زيپ بگيره قالب بلگفا و پرشين بلاگ و رز بلوگ بده فك نكنم كسي تا حالا ساخته باشه كارش اينه تم را شناسايي ميكنه و نزديكترين استايل به اونو اتوماتيك انتخاب ميكنه و عكسارو جايگزين ميكنه تا حالا 97استايل مختلف براش تعريف شده ميخوام برا فعال سازيش 30هزار از هر كي بگيرم
www.dj4get.blogfa.com
سازنده ي بهترين قالب هاي روز
سازنده ي بهترين قالب هاي روز
-
- كاربر تازه وارد
- Been thanked: 5 times
amir4get نوشته شده:اگه كسي خواس قالب بسازه بياد وبم با شارژ ميسازم
سلام
دوست من
ميدونم بلندپروازي خوبه امازياد نه
شما يك Replace كامل نياز داري كه سورس آن برنامه را هم بزودي ميگذارم
يا حق