mahsangasht نوشته شده:سلام .خسته نباشید .اولا از خدمات عالیتون تشکر می کنم واقعا کارتون حرف نداره و عالیه.
اما یه گلایه کوچیک.بهتر نبود قبل از این سیستم لیست سیاه و اینا یه هشدار می دادین؟
خداییش به عنوانه کسی که خد اقل 10 ساله تو بلاگفا کار می کنم تا حالا گفته نشده بود قالب ها حق مالکیت معنوی دارن و قانون کپی و رایت و اینا...
خدای نکرده ما هم نخواستیم قالب رو به اسم دیگه بزنیم .فقط در یک سری تغییر و تحولات لینک پایین که نوشته بود طراح قالب سبز رو برداشته بودیم( لینک بالا هنوزم سر جاش بود و طراخ قالب سبز در بالا موجود بود )
به هر حال قانون رو باید رعایت کرد و درستشم همینه که شما می گین.اگه جسارتی شده بود من به هنوانه مسئول این عمل ازتون عذر خواهی می کنم
من طراح قالب سبز رو به اخر قالب اضافه و لینک greenskin.ir رو هم روش قرار دادم.
خواهش می کنم رسیدگی کنین تا مشکل ما هم زودتر رفع شده و اون پیغام هشدار از وبلاگ برطرف شه.
سپاسگزارم از خدمات عالیتون.موفق باشید.
ادرس وبلاگ : mahsangasht.blogfa.com
با سلام .
همانطوری که قبلا به صورت دستی برخورد داشتیم . سیستم رو به صورت اتوماتیک برنامه نویسی مجدد کردیم .
قبلا ذکر شده که عمل حذف انسداد و مسدود سازی به صورت اتوماتیک هست و اگر هنوز مشکل دارید بهتر هیستوری مرورگر خود را حذف کرده و مرورگر را بسته و سپس وبلاگ خود را مشاهده کنید .
درمورد گلایه شما هم باید بگم حق دارید شاید باید مجدد اطلاع رسانی مجدد میکردم چون قبلا اطلاع رسانی شده بود اما ورژن جدید سیستم خیر . حتما این موضوع از طریق خبرنامه برای کاربران اطلاع رسانی خواهد شد .
ببینید دوست عزیز قالب سبز بخش قوانین دارد که در بالای تمامی صفحات انجمن به نمایش درآمده . (قوانین انجمن) در این بخش توضیحات لازم در مورد کپی رایت داده شده است . قالب سبز برعکس تمامی سرویس ها قالب و ابزار عمل میکند . کسی که پشتیبانی حرفهای میخواهد باید به قوانین احترام بگذارد . اما متاسفانه سواستفادههای انجام شده از قالبها ما ،باعث شد تا ما سیستم رو به صورت اتوماتیک نمایش دهیم .
سیستم قبلی هم وبلاگ را مسدود و هم به صفحه گرین اسکین ریداکت میداد که مشکلاتی با بلاگفا پیش آمد . اما این سیستم رو براساس شرایط بلاگفا بازنویسی کردیم .
به هر حال گرین اسکین بیشترین هزینه را برای سرور خود میکند تا قالبها با بالاترین سرعت به نمایش در بیاید . بالغ بر 100000 هزار وبلاگ از قالبها ما استفاده میکند اما هیچ یک دچار مشکل سرعت نیستن . تنها هزینه که گرین اسکین از کاربران خود میگیرد کپی رایت هست که هم از لحاظ شرعی و انسانی حذف آن کار درستی نیست .
متاسفانه حذف کپی رایت باعث استفاده بدون دلیل از سرور میشود و همچنین زحمات طراحی و ترجمه را از بین میبرد .
امیدوارم کاربران به قوانین و شرایط احترام بگذارند تا پیغام برای هیچ یک از وبلاگها نمایش داده نشود .